Han Chiang University College Of Communication | Sertai Program Automotif Kolej Han Chiang!
4088

Sertai Program Automotif Kolej Han Chiang!

Ducati2

Berminat dengan kereta dan motosikal?

Ingin mempelajari kemahiran mengubahsuai kereta?

Pernahkah anda berfikir untuk menerokai kerjaya dalam bidang industri automotif?

CEC-1guy-fixing door

Marilah mendapatkan maklumat lanjut mengenai Program Automotif Han Chiang.

Pihak Kolej telah melahirkan ramai tenaga kerja mahir dalam bidang industri automotif sejak tahun 2004.

Para graduan kami berjaya meneruskan kerjaya mereka di Ducati, Lexus, Toyota, Mazda, BMW, Honda, Proton dan Perodua.

Bantuan kewangan dalam bentuk dermasiswa serta skim ansuran sedia ditawarkan.

Untuk keterangan lanjut, sila menghubungi Cik Cheryl Teoh (teohmt@hju.edu.my) / Cik Ng Li Leng (lileng@hju.edu.my) ataupun melalui talian 04-2831088.

Sila dapatkan kod dermasiswa terbaru dengan melayari Facebook Page kami untuk tuntutan dermasiswa istimewa berjumlah sehingga RM3,000!

Sorry, the comment form is closed at this time.

[Personal Data Protection and Privacy Policy]   |   All Rights Reserved © 2018 | Han Chiang University College Of Communication | (P4P3022) KP(JPS)5195/IPTS/1040(20)
 wholesale jerseys